Starters
- Champignons, beurre café de Paris 10,00
- Pieters plukbrood met Kiewietboter en knoflook-yoghurtdip 11,00
- Rillettes van eend, getoast croissantdeeg, chutney van appel en calvados 15,00
- Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
- Smeltkaasje, crumble van vijgen en amandel, honing en crackers 16,00
Soepen
- Oosterse bouillon, noedels en kwartelei 14,00
- Soep van de chef, seizoensgebonden 13,00
Kiewiet Klassiekers
- Steak tartaar, truffel, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-25,00
---Gebakken gamba's bij de steak tartaar----- 7,50 supplement
- Gegrilde venkel, salsa verde, wortel, sinaasappel, zomergroente, crumble van pistache 21,00-27,00
- Fricassee de morilles, kiphaasjes, papperdelle, truffel en Parmezaanse kaas 26,00-35,00
- Gebrande zalmfilet, risotto van groene curry, gepofte asperge, gemarineerde shiitake 29,00-37,00
- Flat Iron beef, wonton van gamba, groente BBQ, jus antiboise 32,00-40,00
- Lamsfilet 'Viennoise', puree van aubergine, krokante uiringen, lamsjus 34,00-42,00
Nagerechten
- Verrassingsdessert van de chef 13,00
- Soepje van witte chocolade, bereidingen van framboos 14,00
- Cheesecake amarene kersen, ijs van magnolia 15,00
- Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00
Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Starters
- Champignons, beurre café de Paris 10,00
- Pieters plukbrood met Kiewietboter en knoflook-yoghurtdip 11,00
- Rillettes van eend, getoast croissantdeeg, chutney van appel en calvados 15,00
- Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
- Smeltkaasje, crumble van vijgen en amandel, honing en crackers 16,00
Soepen
- Oosterse bouillon, noedels en kwartelei 14,00
- Soep van de chef, seizoensgebonden 13,00
Kiewiet Klassiekers
- Steak tartaar, truffel, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-25,00
---Gebakken gamba's bij de steak tartaar----- 7,50 supplement
- Gegrilde venkel, salsa verde, wortel, sinaasappel, zomergroente, crumble van pistache 21,00-27,00
- Fricassee de morilles, kiphaasjes, papperdelle, truffel en Parmezaanse kaas 26,00-35,00
- Gebrande zalmfilet, risotto van groene curry, gepofte asperge, gemarineerde shiitake 29,00-37,00
- Flat Iron beef, wonton van gamba, groente BBQ, jus antiboise 32,00-40,00
- Lamsfilet 'Viennoise', puree van aubergine, krokante uiringen, lamsjus 34,00-42,00
Nagerechten
- Verrassingsdessert van de chef 13,00
- Soepje van witte chocolade, bereidingen van framboos 14,00
- Cheesecake amarene kersen, ijs van magnolia 15,00
- Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00