Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 10,00
  • Pieters plukbrood met Kiewietboter en knoflook-yoghurtdip 11,00
  • Rillettes van eend, getoast croissantdeeg, chutney van appel en calvados 15,00
  • Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
  • Smeltkaasje, crumble van vijgen en amandel, honing en crackers 16,00

Soepen

  • Oosterse bouillon, noedels en kwartelei 14,00
  • Soep van de chef, seizoensgebonden 13,00

Kiewiet Klassiekers

  • Steak tartaar, truffel, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-25,00

    ---Gebakken gamba's bij de steak tartaar----- 7,50 supplement

  • Gegrilde venkel, salsa verde, wortel, sinaasappel, zomergroente, crumble van pistache 21,00-27,00
  • Fricassee de morilles, kiphaasjes, papperdelle, truffel en Parmezaanse kaas 26,00-35,00
  • Gebrande zalmfilet, risotto van groene curry, gepofte asperge, gemarineerde shiitake 29,00-37,00
  • Flat Iron beef, wonton van gamba, groente BBQ, jus antiboise 32,00-40,00
  • Lamsfilet 'Viennoise', puree van aubergine, krokante uiringen, lamsjus 34,00-42,00

Nagerechten

  • Verrassingsdessert van de chef 13,00
  • Soepje van witte chocolade, bereidingen van framboos 14,00
  • Cheesecake amarene kersen, ijs van magnolia 15,00
  • Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 10,00
  • Pieters plukbrood met Kiewietboter en knoflook-yoghurtdip 11,00
  • Rillettes van eend, getoast croissantdeeg, chutney van appel en calvados 15,00
  • Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
  • Smeltkaasje, crumble van vijgen en amandel, honing en crackers 16,00

Soepen

  • Oosterse bouillon, noedels en kwartelei 14,00
  • Soep van de chef, seizoensgebonden 13,00

Kiewiet Klassiekers

  • Steak tartaar, truffel, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-25,00

    ---Gebakken gamba's bij de steak tartaar----- 7,50 supplement

  • Gegrilde venkel, salsa verde, wortel, sinaasappel, zomergroente, crumble van pistache 21,00-27,00
  • Fricassee de morilles, kiphaasjes, papperdelle, truffel en Parmezaanse kaas 26,00-35,00
  • Gebrande zalmfilet, risotto van groene curry, gepofte asperge, gemarineerde shiitake 29,00-37,00
  • Flat Iron beef, wonton van gamba, groente BBQ, jus antiboise 32,00-40,00
  • Lamsfilet 'Viennoise', puree van aubergine, krokante uiringen, lamsjus 34,00-42,00

Nagerechten

  • Verrassingsdessert van de chef 13,00
  • Soepje van witte chocolade, bereidingen van framboos 14,00
  • Cheesecake amarene kersen, ijs van magnolia 15,00
  • Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie hierover staan we u graag te woord