Dit betekent werken bij Restaurant Kiewiet

Bij Restaurant Kiewiet staan we met een enthousiaste groep vakmensen iedere dag vol passie voor onze gasten klaar. Samen doen we er alles aan om met de lunch, het diner of onze culinaire arrangementen onze bezoekers te verrassen. Een onvergetelijke tijd bieden in een eigentijds restaurant, daar gaan we voor. Die ambitie nastreven, dat begint bij ons personeel. Begint een onvergetelijke tijd in jouw loopbaan bij Restaurant Kiewiet?

Ons creatieve en enthousiaste keukenteam ziet het als een uitdaging om onze gasten te verrassen met al die mooie seizoensproducten die het Reest- en Vechtdal te bieden heeft. Ondertussen zorgt ons gastvrije bedieningspersoneel voor een warme sfeer en een fijne ambiance voor onze gasten. Maar dat onze gasten een fijne sfeer ervaren dat is écht niet het enige dat wij belangrijk vinden. Dat jij vol energie en met enthousiasme aan de slag gaat, daar gaan we voor.

Hét restaurant tussen het Reest- en Vechtdal
Wanneer je aan de slag gaat bij Restaurant Kiewiet dan kom je te werken bij een ambitieus restaurant met 12 collega’s die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen. Dát is waar wij iedere dag voor gaan. Kom jij ons daarbij helpen?

In onze keuken vormen de klassiekers weliswaar het fundament van de menukaart, maar onze creatieve koks weten de gerechten op een eigentijdse wijze en met streekingrediënten te bereiden. Ons keukenteam ruikt, combineert en proeft net zo lang tot de gerechten het ‘keurmerk Kiewiet’ krijgen.

Ons bedieningspersoneel weet als geen ander een avond te organiseren die onze gasten zich nog lang zullen herinneren. Want uit eten gaan, dat doe je met een reden. Niet alleen om de gasten gerechten te laten proeven die ze verrassen, maar ook om hen te laten genieten van een heerlijke sfeer in combinatie met een gastvrije bediening.

Breng jouw loopbaan op smaak
Bij Restaurant Kiewiet zijn we regelmatig op zoek naar energieke collega’s met dezelfde drive als wij. Kom werken met ons gezellige team en bezorg onze gasten een de tijd van hun leven. Versterk het team in onze professionele keuken, sluit je aan bij ons bedieningspersoneel of ga aan de slag in de afwaskeuken.