Catering

Voor elke gelegenheid

Wilt u een groep ontvangen, bij u thuis of bij u in het bedrijf. Maar heeft u geen zin om urenlang in de keuken te staan? Dan is de catering van Kiewiet een goed idee? De kwaliteit die u in ons restaurant ontvangt, mag u ook in onze catering verwachten. Wij verzorgen o.a diverse  buffetten vanaf 29,50 euro, walking dinners vanaf 36,50 euro maar ook luxe hapjes vanaf 1,60 euro of luxe broodjes vanaf 4,50 euro. Ook kunt u onze catering inzetten ter aanvulling van uw eigen hapjes, lunch of diner. Veel is is mogelijk. Het belangrijkste is dat onze gerechten of service worden afgestemd op uw wensen en die van uw gasten. Heeft u interesse? Geef dan in het kort aan wat deze wensen zijn. Dit kan via deze website, per email of telefonisch via 0523-612614. Natuurlijk kunt ook een afspraak maken om te overleggen of om met elkaar van gedachte te wisselen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catering

Voor elke gelegenheid

Wilt u een groep ontvangen, bij u thuis of bij u in het bedrijf. Maar heeft u geen zin om urenlang in de keuken te staan? Dan is de catering van Kiewiet een goed idee? De kwaliteit die u in ons restaurant ontvangt, mag u ook in onze catering verwachten. Wij verzorgen o.a diverse  buffetten vanaf 29,50 euro, walking dinners vanaf 36,50 euro maar ook luxe hapjes vanaf 1,60 euro of luxe broodjes vanaf 4,50 euro. Ook kunt u onze catering inzetten ter aanvulling van uw eigen hapjes, lunch of diner. Veel is is mogelijk. Het belangrijkste is dat onze gerechten of service worden afgestemd op uw wensen en die van uw gasten. Heeft u interesse? Geef dan in het kort aan wat deze wensen zijn. Dit kan via deze website, per email of telefonisch via 0523-612614. Natuurlijk kunt ook een afspraak maken om te overleggen of om met elkaar van gedachte te wisselen. 

PARTY CATERING

Luxe hapjes, salades, broodjes en compleet verzorgde lunches, warm en koud buffet en high tea’s

ZAKELIJKE CATERING

Voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering of symposium nemen wij graag al het werk uit handen

MAALTIJDENSERVICE

Van luxe broodjes tot compleet verzorgde lunches en voor een maaltijd tot een uitgebreid buffet kunt u bij ons terecht.

PARTY CATERING

Luxe hapjes, salades, broodjes en compleet verzorgde lunches, warm en koud buffet en high tea’s

ZAKELIJKE CATERING

Voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering of symposium nemen wij graag het werk uit voor u uit handen

MAALTIJDENSERVICE

Van luxe broodjes tot compleet verzorgde lunches en voor een maaltijd tot een uitgebreid buffet kunt u bij ons terecht.

Wilt u een groep ontvangen, bij u thuis of bij u in het bedrijf. Maar heeft u geen zin om urenlang in de keuken te staan? Dan is de catering van Kiewiet een goed idee? De kwaliteit die u in ons restaurant ontvangt, mag u ook in onze catering verwachten. Wij verzorgen o.a diverse  buffetten vanaf 29,50 euro, walking dinners vanaf 35,50 euro maar ook luxe hapjes vanaf 1,60 euro of luxe broodjes vanaf 4,50 euro. Ook kunt u onze catering inzetten ter aanvulling van uw eigen hapjes, lunch of diner. Veel is is mogelijk. Het belangrijkste is dat onze gerechten of service worden afgestemd op uw wensen en die van uw gasten. Heeft u interesse? Geef dan in het kort aan wat deze wensen zijn. Dit kan via deze website, per email of telefonisch via 0523-612614. Natuurlijk kunt ook een afspraak maken om te overleggen of om met elkaar van gedachte te wisselen.