VOLG ONS
Werken bij Kiewiet    0523 - 612 614    info@restaurantkiewiet.nl
 
Klassiekers vormen het fundament van onze menukaart, maar worden door onze koks modern bereid met ingrediënten uit de streek. Wij ruiken, proeven en combineren net zo lang tot onze gerechten daadwerkelijk het keurmerk Kiewiet waard zijn.

Onderstaande gerechten kunnen als hoofdgerecht besteld worden, maar ook als voor- en tussengerecht.
Hiermee kunt zelf uw menu naar eigen smaak samenstellen.

Starters

  • Huisgemaakte broodjes met boter, aioli en tapenade

    €6,25

  • Champignons, beurre café de Paris

    €5,50

  • Argentijnse gamba’s met fijne groente en knoflookolie

    €12,50

Soepen

  • Romige soep van courgette en groene curry met kruidnagelworst

    €7,50

  • Wildbouillon met een wonton van wild en fijne groente

    €7,50

  • Soep van de chef

    €8,00

Voor- en hoofdgerechten

Voor- & hoofdgerechten

  • Twee bereidingen van hert met pastinaak, rode kool, kweepeer en pommes dauphine

    €17,25 - €28,50

  • Runderentrecote van de gril met bearnaisesaus gefrituurde polenta en geroosterde paprika

    €16,25 - €26,50

  • Tonijn van de gril met gemarineerde tomaat, paksoi en ponzu

    €15,95 - n.v.t.

  • Fazant filet en pootje met geconfijte zuurkool, aardappelrosti en een jus met trompette de la mort

    n.v.t. - €25,50

  • Steak tartaar met gebakken gamba’s, pecorino, piment, truffel, spek en ingelegde groente (koud)

    €15,75 - €24,50

  • Snoekbaars met shiitake, bloemkool,terrine van aardappel en spek en een vleesjus met mosterd

    €14,50 - €23,95

  • Huisgerookte zalm met augurk, sjalot, venkel en een schuim van eekhoorntjesbrood

    €13,75 - €22,50

  • Tarte tatin van gekarameliseerde sjalotten met rucola, geitenkaas en walnoten (V)

    €9,95 - € 17,50

  • Carpaccio van rode biet met hangop, ui, salade met gefrituurde shiitake, balsamico en fenegriekkaas (V)

    €9,75 - €16,95

Bijgerechten

  • Frites met verse mayonaise

    €3,95

  • Gemengde salade met kruidendressing en gerookte amandel

    €3,95

  • Gebakken eendenlever op uw gerecht

    €7,50

Nagerechten

Nagerechten

  • Klassieke crème brûlée met vanille, geflambeerd met eigen tonkabonen-jenever

    €6,95

  • Gemarineerde ananas met tijm en steranijs, mousse van gezouten amandelen en ijs van witte chocolade

    €9,25

  • Panna cotta van sinaasappel en specerijen met hangop, bosbes, speculaascrumble en ijs van specerijen

    €8,95

  • Taartje van walnoot en karamel, bruine rum gemarineerde banaan en vanilleijs

    €9,95

  • Diverse kaassoorten met garnituren

    €12,50