VOLG ONS
Werken bij Kiewiet    0523 - 612 614    info@restaurantkiewiet.nl
 
Klassiekers vormen het fundament van onze menukaart, maar worden door onze koks modern bereid met ingrediënten uit de streek. Wij ruiken, proeven en combineren net zo lang tot onze gerechten daadwerkelijk het keurmerk Kiewiet waard zijn.

Onderstaande gerechten kunnen als hoofdgerecht besteld worden, maar ook als voor- en tussengerecht.
Hiermee kunt zelf uw menu naar eigen smaak samenstellen.

Starters

  • Huisgemaakte broodjes met boter, aioli en tapenade

    €6,25

  • Champignons, beurre café de Paris

    €5,50

  • Argentijnse gamba’s met fijne groente en knoflookolie

    €11,50

Soepen

  • Romige soep van bosui met gerookte zalm

    €7,50

  • Soep van geroosterde paprika en tomaat met chorizo en crème fraîche

    €7,50

  • Soep van de chef

    €7,50

Voor- en hoofdgerechten

Voor- & hoofdgerechten

  • Linguine pasta met beurre café de Paris, truffel, champignon, spinazie en groene asperges (V)

    €9,95 - €17,50

  • Portobello met gebakken bulghur, kervel, aubergine en camembert (V)

    €9,75 - €16,95

  • Turfgerookte eendenborst, salade met witlof en raapstelen, krokant filodeeg en perenchutney (koud)

    €11,25 - n.v.t.

  • Gemarineerde zalm met avocadocrème, salade little gem en zoetzure groente (koud)

    €12,50 - €20,95

  • Steak tartaar met gebakken gamba’s, truffel, spek, kwartelei en ingelegde uitjes ( koud)

    €14,50 - €23,50

  • Scholfilet met een terrine van aardappel en lardo nostrano, cantharel, bloemkool en vleesjus

    €15,25 - €24,75

  • Tonijn van de gril met gemarineerde tomaat, paksoi en ponzu

    €15,95 - n.v.t.

  • Kalfssukade, langzaam gegaard en krokant gebakken met een stampotje van raapstelen en pickel-uitjes

    €15,95 - € 26,00

  • Runderentrecote met gefrituurde polenta, knolselderij en een jus met gepofte paprika.

    €16,25 - €26,50

Bijgerechten

  • Frites met verse mayonaise

    €3,95

  • Gemengde salade met kruidendressing en gerookte amandel

    €3,95

  • Gebakken eendenlever op uw gerecht

    €7,50

Nagerechten

Nagerechten

  • Klassieke crème brûlée met vanille, geflambeerd met eigen tonkabonen-jenever

    €6,95

  • Pannacotta van citroengras met gebrande peer en ijs van magnolia

    €8,95

  • Crumble van bramen en havermout met ijs van Griekse yoghurt

    €8,95

  • Taartje van walnoot en karamel, bruine rum gemarineerde banaan en vanilleijs

    €9,95

  • Diverse kaassoorten met garnituren

    €12,50