Starters
- Champignons, beurre café de Paris 10,00
- Italiaans breekbrood met knoflook-yoghurtdip 11,00
- Parmezaanse kaasstengels met Voartse dip 5,00
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
- Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
- Tataki van tonijn met furikake, ponzu en wasabi-zeewiercrackers 17,00
Soepen
- Gepofte knoflooksoep, crouton, chorizo, fijne groente 12,00
- Soep van de chef 13,00
Kiewiet Klassiekers
- Tarte tatin van sjalotten met rucola, geitenkaas, gerookte amandel, appel en aceto balsamico 18,00-25,00
- Steak tartaar, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-26,00
- Diamanthaas met tomaat, piment, brioche, truffel, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten 22,00-31,00
- Zeebaarsfilet, risotto van groen curry, ingelegde shiitake, krokante bundelzwam 23,00-32,00
- Heilbotfilet, ravioli van gamba's, wortel, granaatappel en kreeftensaus 23,00-33,00
- Scholfilet, draadjesvlees, cantharellen, peulvruchten, bloemkool, hazelnoot, vadouvan en jus 25,00-36,00
- Flat Iron beef Black Angus, chimichurri, pofaardappel, sourcream, paprika, courgette, jus BBQ 26,00-37,00
- Tournedos 'Rossini', ossenhaas (grainfed, Uruguay) foie gras, truffel, briochebrood 49,00
Nagerechten
- Affogato, espresso, vanille-ijs, frangelico liqueur 12,00
- Verrassingsdessert van de chef 13,00
- Panna cotta van mango, salade van tropisch fruit en roze peper, cruesli, sorbetijs van witte chocolade 14,00
- Kiewiet'slofje van Zwitserse room, amandel, mandarijn en warme chocoladesaus 15,00
- Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00
Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden
Starters
- Champignons, beurre café de Paris 10,00
- Italiaans breekbrood met knoflook-yoghurtdip 11,00
- Parmezaanse kaasstengels met Voartse dip 5,00
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
- Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
- Tataki van tonijn met furikake, ponzu en wasabi-zeewiercrackers 17,00
Soepen
- Gepofte knoflooksoep, crouton, chorizo, fijne groente 12,00
- Soep van de chef 13,00
Kiewiet Klassiekers
- Tarte tatin van sjalotten met rucola, geitenkaas, gerookte amandel, appel en aceto balsamico 18,00-25,00
- Steak tartaar, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-26,00
- Diamanthaas met tomaat, piment, brioche, truffel, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten 22,00-31,00
- Zeebaarsfilet, risotto van groen curry, ingelegde shiitake, krokante bundelzwam 23,00-32,00
- Heilbotfilet, ravioli van gamba's, wortel, granaatappel en kreeftensaus 23,00-33,00
- Scholfilet, draadjesvlees, cantharellen, peulvruchten, bloemkool, hazelnoot, vadouvan en jus 25,00-36,00
- Flat Iron beef Black Angus, chimichurri, pofaardappel, sourcream, paprika, courgette, jus BBQ 26,00-37,00
- Tournedos 'Rossini', ossenhaas (grainfed, Uruguay) foie gras, truffel, briochebrood 49,00
Nagerechten
- Affogato, espresso, vanille-ijs, frangelico liqueur 12,00
- Verrassingsdessert van de chef 13,00
- Panna cotta van mango, salade van tropisch fruit en roze peper, cruesli, sorbetijs van witte chocolade 14,00
- Kiewiet'slofje van Zwitserse room, amandel, mandarijn en warme chocoladesaus 15,00
- Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00