Starters
- Champignons, beurre café de Paris 7,50
- Italiaans breekbrood met aioli, Kiewietboter en Voartse dip 7,95
- Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,25
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 13,95
- Getoast briochebrood, rillettes met cranberrie 9,95
Soepen
- Bouillabaise met zeevruchten en fijne groente 12,50
- Soep van de chef 9,50
Voor- en hoofdgerechten
- Ravioli van venkel met geroosterde bospeen, cashewnoten en een schuimige saus van gele curry 15,95-23,95
- Gerookte spitskool met bechamelsaus, parmezaanse kaas, lavasolie, pommes dauphine met mosterd 16,95-24,95
- Kabeljauw met gamba's, geconfijte prei, ingelegde koolrabi, bundelzwam en ponzusaus 19,95-27,95
- Geconfijte iberico Koontjes met frisse aardappelschuim, rode biet, balsamico-uitjes en groene asperge 20,50-29,95
- Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, shiitake, hasselback aardappels, courgette en gepofte tomaat 21,95-31,50
- Geschroeide tonijnfilet, kalfsvlees in tempura, zeekraal, crème van wortel, jus van gepofte paprika 22,95-32,95
Nagerechten
- Brownie met pistache, mousse van banaan, kletskop en mokka roomijs 10,95
- Amandelcake met romige hazelnoot, appel en ijs van tonkabonen 12,50
- Verrassingsdessert van de chef 11,50
- Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 14,95
15 jaar Kiewiet
5 gangen jubileummenu 59,95 - supplement kaas 6,00
- Steak tartaar met crouton, truffelmayonaise, 63 graden eidooier, rucola en pickles
- Gepofte knoflooksoep met ravioli 's van chorizo
- turfgerookte zalm, oosterse salade met venkel, koriander en rode peper ( tijdelijk verkrijgbaar)
- Flat Iron biefstuk Black angus met jus BBQ, rösti, shiitake en gepofte tomaat
- Verrassingsdessert van de chef
Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord.

Starters
- Champignons, beurre café de Paris 7,50
- Italiaans breekbrood met aioli, Kiewietboter en Voartse dip 7,95
- Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,25
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 13,95
- Getoast briochebrood, rillettes met cranberrie 9,95
Soepen
- Bouillabaise met zeevruchten en fijne groente 12,50
- Soep van de chef 9,50
Voor- en hoofdgerechten
- Ravioli van venkel met geroosterde bospeen, cashewnoten en een schuimige saus van gele curry 15,95-23,95
- Gerookte spitskool met bechamelsaus, parmezaanse kaas, lavasolie, pommes dauphine met mosterd 16,95-24,95
- Kabeljauw met gamba's, geconfijte prei, ingelegde koolrabi, bundelzwam en ponzusaus 19,95-27,95
- Geconfijte iberico Koontjes met frisse aardappelschuim, rode biet, balsamico-uitjes en groene asperge 20,50-29,95
- Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, shiitake, hasselback aardappels, courgette en gepofte tomaat 21,95-31,50
- Geschroeide tonijnfilet, kalfsvlees in tempura, zeekraal, crème van wortel, jus van gepofte paprika 22,95-32,95
Nagerechten
- Brownie met pistache, mousse van banaan, kletskop en mokka roomijs 10,95
- Amandelcake met romige hazelnoot, appel en ijs van tonkabonen 12,50
- Verrassingsdessert van de chef 11,50
- Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 14,95
15 jaar Kiewiet
5 gangen jubileummenu 59,95 - supplement kaas 6,00
- Steak tartaar met crouton, truffelmayonaise, 63 graden eidooier, rucola en pickles
- Gepofte knoflooksoep met ravioli 's van chorizo
- turfgerookte zalm, oosterse salade met venkel, koriander en rode peper ( tijdelijk verkrijgbaar)
- Flat Iron biefstuk Black angus met jus BBQ, rösti, shiitake en gepofte tomaat
- Verrassingsdessert van de chef