Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 7,50
  • Italiaans breekbrood met aioli, Kiewietboter en Voartse dip 7,95
  • Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,25
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 13,95
  • Getoast briochebrood, rillettes met cranberrie 9,95

Soepen

  • Bouillabaise met zeevruchten en fijne groente 12,50
  • Soep van de chef 9,50

Voor- en hoofdgerechten​

  • Ravioli van venkel met geroosterde bospeen, cashewnoten en een schuimige saus van gele curry 15,95-23,95
  • Gerookte spitskool met bechamelsaus, parmezaanse kaas, lavasolie, pommes dauphine met mosterd 16,95-24,95
  • Kabeljauw met gamba's, geconfijte prei, ingelegde koolrabi, bundelzwam en ponzusaus 19,95-27,95
  • Geconfijte iberico Koontjes met frisse aardappelschuim, rode biet, balsamico-uitjes en groene asperge 20,50-29,95
  • Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, shiitake, hasselback aardappels, courgette en gepofte tomaat 21,95-31,50
  • Geschroeide tonijnfilet, kalfsvlees in tempura, zeekraal, crème van wortel, jus van gepofte paprika 22,95-32,95

Nagerechten

  • Brownie met pistache, mousse van banaan, kletskop en mokka roomijs 10,95
  • Amandelcake met romige hazelnoot, appel en ijs van tonkabonen 12,50
  • Verrassingsdessert van de chef 11,50
  • Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 14,95

15 jaar Kiewiet

5 gangen jubileummenu 59,95 - supplement kaas 6,00

  • Steak tartaar met crouton, truffelmayonaise, 63 graden eidooier, rucola en pickles
  • Gepofte knoflooksoep met ravioli 's van chorizo

  • turfgerookte zalm, oosterse salade met venkel, koriander en rode peper ( tijdelijk verkrijgbaar)
  • Flat Iron biefstuk Black angus met jus BBQ, rösti, shiitake en gepofte tomaat
  • Verrassingsdessert van de chef

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord.

Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 7,50
  • Italiaans breekbrood met aioli, Kiewietboter en Voartse dip 7,95
  • Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,25
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 13,95
  • Getoast briochebrood, rillettes met cranberrie 9,95

Soepen

  • Bouillabaise met zeevruchten en fijne groente 12,50
  • Soep van de chef 9,50

Voor- en hoofdgerechten​

  • Ravioli van venkel met geroosterde bospeen, cashewnoten en een schuimige saus van gele curry 15,95-23,95
  • Gerookte spitskool met bechamelsaus, parmezaanse kaas, lavasolie, pommes dauphine met mosterd 16,95-24,95
  • Kabeljauw met gamba's, geconfijte prei, ingelegde koolrabi, bundelzwam en ponzusaus 19,95-27,95
  • Geconfijte iberico Koontjes met frisse aardappelschuim, rode biet, balsamico-uitjes en groene asperge 20,50-29,95
  • Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, shiitake, hasselback aardappels, courgette en gepofte tomaat 21,95-31,50
  • Geschroeide tonijnfilet, kalfsvlees in tempura, zeekraal, crème van wortel, jus van gepofte paprika 22,95-32,95

Nagerechten

  • Brownie met pistache, mousse van banaan, kletskop en mokka roomijs 10,95
  • Amandelcake met romige hazelnoot, appel en ijs van tonkabonen 12,50
  • Verrassingsdessert van de chef 11,50
  • Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 14,95

15 jaar Kiewiet

5 gangen jubileummenu 59,95 - supplement kaas 6,00

  • Steak tartaar met crouton, truffelmayonaise, 63 graden eidooier, rucola en pickles
  • Gepofte knoflooksoep met ravioli 's van chorizo

  • turfgerookte zalm, oosterse salade met venkel, koriander en rode peper ( tijdelijk verkrijgbaar)
  • Flat Iron biefstuk Black angus met jus BBQ, rösti, shiitake en gepofte tomaat
  • Verrassingsdessert van de chef

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord.