Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 7,50
  • Italiaans breekbrood met Kiewietboter, yoghurt- en Voartse dip 9,00
  • Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,50
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
  • Knoflookbrood met yoghurtdip 8,00

Soepen

  • Soep van lente-ui met gerookte paling 11,50
  • Soep van de chef 9,50

Voor- en hoofdgerechten​

  • Portobello met bulghur, camembert, gele biet, yoghurt en een chutney van rode ui 16,00-24,00
  • Steak tartaar, crouton, truffelmayonaise, pickles, 63 graden eidooier en rucola 18,00-25,00
  • Zeebaars & Gamba's met risotto van groene curry, peulvruchten, krokante bundelzwam en tomatenschuim 20,00-28,00
  • Geconfijte iberico Koontjes met luchtige aardappel, groene asperge en een salade van parmezaan en spek 20,50-30,00
  • Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, gepofte aardappel, sourcream en cherrytomaat 22,00-31,50
  • Kalfsribeye & Argentijnse garnalen met krokante zeekraal, gegrilde kropsla en cantharellen 23,00-33,00

Nagerechten

  • Tartelette crème de cassis met rood fruit en verveine-ijs 11,00
  • "Rauwe" Cheesecake met limoen, dragon en kersenijs 12,50
  • Verrassingsdessert van de chef 11,50
  • Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 15,00

Turf 'Steak'Menu

3 gangen met keuze hoofdgerecht 49,50 euro -- 4 gangen met soep en keuze hoofdgerecht 57,50 euro

  • Filet de Voart; rundertartaar met haringkaviaar, kwartelei, gele biet, peterselie en krokante aardappel
  • Soep van de chef

  • Turfgerookte zalm & gamba's met risotto, peulvruchten en tomatenschuim
  • OF
  • Varkensrack van de gril met een salsa van groene kruiden en hazelnoot, gepofte aardappel en aubergine
  • Dessert van de chef

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 7,50
  • Italiaans breekbrood met Kiewietboter, yoghurt- en Voartse dip 9,00
  • Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,50
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
  • Knoflookbrood met yoghurtdip 8,00

Soepen

  • Soep van lente-ui met gerookte paling 11,50
  • Soep van de chef 9,50

Voor- en hoofdgerechten​

  • Portobello met bulghur, camembert, gele biet, yoghurt en een chutney van rode ui 16,00-24,00
  • Steak tartaar, crouton, truffelmayonaise, pickles, 63 graden eidooier en rucola 18,00-25,00
  • Zeebaars & Gamba's met risotto van groene curry, peulvruchten, krokante bundelzwam en tomatenschuim 20,00-28,00
  • Geconfijte iberico Koontjes met luchtige aardappel, groene asperge en een salade van parmezaan en spek 20,50-30,00
  • Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, gepofte aardappel, sourcream en cherrytomaat 22,00-31,50
  • Kalfsribeye & Argentijnse garnalen met krokante zeekraal, gegrilde kropsla en cantharellen 23,00-33,00

Nagerechten

  • Tartelette crème de cassis met rood fruit en verveine-ijs 11,00
  • "Rauwe" Cheesecake met limoen, dragon en kersenijs 12,50
  • Verrassingsdessert van de chef 11,50
  • Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 15,00

Turf 'steak'menu

3 gangen met keuze hoofdgerecht 49,50 euro -- 4 gangen met soep en keuze hoofdgerecht 57,50 euro

  • Filet de Voart; rundertartaar met haringkaviaar, kwartelei, gele biet, peterselie en krokante aardappel
  • Soep van de chef

  • Turfgerookte zalm & gamba's met risotto, peulvruchten en tomatenschuim
  • OF
  • Varkensrack van de gril met een salsa van groene kruiden en hazelnoot, gepofte aardappel en aubergine
  • Dessert van de chef

De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen.Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie hierover staan we u graag te woord