Starters
- Champignons, beurre café de Paris 10,00
- Italiaans breekbrood met knoflook-yoghurtdip 11,00
- Vlinders van bladerdeeg en Parmezaanse kaas met een dipsaus van paprika, walnoot en granaatappel 9,00
- Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
- Gerookte mergpijp met toast en tomatensalade 15,00
- Tataki van tonijn met furikake, ponzu en wasabi-zeewiercrackers 17,00
Soepen
- Ossenstaartsoep met aardappel, paprika, stoofvlees en lentui 14,00
- Soep van de chef, seizoensgebonden 13,00
Kiewiet Klassiekers
- Steak tartaar, truffel, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-25,00
---Gebakken gamba's bij de steak tartaar----- 7,50 supplement
- Ravioli van paddenstoelen, aubergine, krokante oesterzwam, prei, hazelnoot, beurre noisette 21,00-27,00
- Twee bereidingen van eend, rode biet, fregula met vadouvan, kletskop en specerijenjus 23,00-31,00
- Dry-aged rode biet, pastinaak, geconfijte aardappel, gepofte sjalot, amandel en specerijenjus 24,00-33,00
- Kabeljauw, boerenkool met ponzu, rosti, geroosterde bloemkool, schuim van gerookte paling 25,00-35,00
- Steak 'Bearnaise' van runder ribeye, compote van sjalot, roseval, gemarineerde tomaat 26,00-37,00
- Heilbot & Zwezerik, klassieke koolrabi, gerookte aardpeer, hazelnoot, shiitake en vleesjus 28,00-39,00
- Kalfshaas 'Rossini' met eendenlever, briochebrood, truffel en knolselderij 32,00-49,00
Nagerechten
- Verrassingsdessert van de chef 13,00
- Cheesecake, gegrilde ananas, ijs van Muskaat-wijn 14,00
- Kiewiet'slofje van Zwitserse room, amandel, mandarijn en warme chocoladesaus 15,00
- Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00
Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Starters
- Champignons, beurre café de Paris 10,00
- Italiaans breekbrood met knoflook-yoghurtdip 11,00
- Vlinders van bladerdeeg en Parmezaanse kaas met een dipsaus van paprika, walnoot en granaatappel 9,00
- Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
- Gerookte mergpijp met toast en tomatensalade 15,00
- Tataki van tonijn met furikake, ponzu en wasabi-zeewiercrackers 17,00
Soepen
- Ossenstaartsoep met aardappel, paprika, stoofvlees 14,00
- Soep van de chef (seizoensgebonden) 13,00
Kiewiet Klassiekers
- Steak tartaar, truffel, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-25,00
---Gebakken gamba's bij de steak tartaar----- 7,50 supplement
- Ravioli van paddenstoelen, aubergine, krokante oesterzwam, prei, hazelnoot, beurre noisette 21,00-27,00
- Twee bereidingen van eend, rode biet, fregula met vadouvan, kletskop en specerijenjus 23,00-31,00
- Dry-aged rode biet, pastinaak, geconfijte aardappel, gepofte sjalot, amandel en specerijenjus 24,00-33,00
- Kabeljauw, boerenkool met ponzu, rosti, geroosterde bloemkool, schuim van gerookte paling 25,00-35,00
- Steak 'Bearnaise' van runder ribeye, compote van sjalot, roseval, gemarineerde tomaat 26,00-37,00
- Heilbot & Zwezerik, klassieke koolrabi, gerookte aardpeer, hazelnoot, shiitake en vleesjus 28,00-39,00
- Kalfshaas 'Rossini' met eendenlever, briochebrood, truffel en knolselderij 32,00-49,00
Nagerechten
- Verrassingsdessert van de chef 13,00
- Cheesecake, gegrilde ananas, ijs van Muskaat-wijn 14,00
- Kiewiet'slofje van Zwitserse room, amandel, mandarijn en warme chocoladesaus 15,00
- Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00