Starters
- Champignons, beurre café de Paris 7,50
- Huisgemaakt focaccia met tomaat, bosui en koflook-yoghurtdip 9,00
- Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,50
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
- Pangsit van wilde eend met teriyaki-ponzudip 12,50
Soepen
- Wildbouillon met fijne groente en stoofvlees 11,50
- Soep van de chef 9,50
Voor- en hoofdgerechten
- Tarte tatin van witlof met kardemom, pastinaak, appel, yoghurt, cashewnoten 16,00-24,00
- Steak tartaar, crouton, crème piccalilly pickles, 63 graden eidooier en rucola 18,00-25,00
- Kabeljauw met huisgemaakte pancetta, aardpeer, shiitake, hazelnoot en schuim van gerookt spek 20,00-28,00
- Diamanthaas met cherrytomaat, pimentmayonaise, gegrild briochebrood, truffeljus, rucola, pijnboompitten 21,00-31,00
- Snoekbaars met risotto van rode biet, crumble van geitenkaas, zeekraal en yoghurt 23,00-33,00
- Reebiefstuk en reestof met ravioli van paddenstoelen, krokante quinoa, knolselderij en eekhoorntjesbrood 27,00-39,00
Nagerechten
- Cremeux van mango met amandel, mascarpone en yoghurtijs met rode peper 11,00
- Moelleux van chocolade met witte stoofpeer en roomijs van Liqueur Poire William 12,50
- Verrassingsdessert van de chef 11,50
- Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 15,00
Wildmenu
3 gangen 52,00 euro -- 4 gangen 59,00 euro -- Supplement kaas 6,00 euro
- Terrine van hert, compote kweepeer en pompoen, gegrild briochebrood, siroop van Vermouth
- Wildbouillon met fijne groente en stoofvlees
- Fazant met geconfijte zuurkool, pastinaak, spekkaantjes, appel en mosterdjus
- Dessert van de chef
- OF
- Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney
Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Starters
- Champignons, beurre café de Paris 7,50
- Huisgemaakte focaccia met tomaat en yoghurt-knoflookdip 9,00
- Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,50
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
- Pangsit van wilde eend met teriyaki-ponzudip 12,50
Soepen
- Wildbouillon met fijne groente en stoofvlees 11,50
- Soep van de chef 9,50
Voor- en hoofdgerechten
- Tarte tatin van witlof met pastinaak, appel, yoghurt en cashewnoten 16,00-24,00
- Steak tartaar, crouton, crème piccalilly, pickles, 63 graden eidooier en rucola 18,00-25,00
- Kabeljauw, huisgemaakte pancetta, aardpeer, shiitake, hazelnoot en schuim van gerookte spek 20,00-28,00
- Diamanthaas met cherrytomaat, piment, gegrild briochebrood, truffeljus, rucola en pijnboompitten 21,00-31,00
- Snoekbaars met crumble geitenkaas, risotto van rode biet, zeekraal en yoghurt 23,00-33,00
- Reebiefstuk en reestof, ravioli van paddenstoelen, krokante quinoa, knolselderij, saus van eekhoorntjesbrood 27,00-39,00
Nagerechten
- Cremeux van mango met amandel en yoghurtijs met rode peper 11,00
- Moelleux chocolade met witte stoofpeer, roomijs Poire William 12,50
- Verrassingsdessert van de chef 11,50
- Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 15,00
Wildmenu
3-gangenmenu 52,00 euro - 4-gangenmenu 59,00 euro - supplement kaas 6,00 euro
- Terrine van hert, compote van kweepeer en pompoen, gegrild briochebrood, siroop van Vermouth
- Wildbouillon met fijne groente en stoofvlees
- Fazant met geconfijte zuurkool, pastinaak, spek, appel en mosterdjus
- Dessert van de chef
- OF
- Diverse kaassoorten, vijgenbrood en chutney