Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 10,00
  • Italiaans breekbrood met knoflook-yoghurtdip 11,00
  • Parmezaanse kaasstengels met Voartse dip 5,00
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
  • Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
  • Tataki van tonijn met furikake, ponzu en wasabi-zeewiercrackers 17,00

Soepen

  • Gepofte knoflooksoep, crouton, chorizo, fijne groente 12,00
  • Soep van de chef 13,00

Kiewiet Klassiekers

  • Tarte tatin van sjalotten met rucola, geitenkaas, gerookte amandel, appel en aceto balsamico 18,00-25,00
  • Steak tartaar, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-26,00
  • Diamanthaas met tomaat, piment, brioche, truffel, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten 22,00-31,00
  • Zeebaarsfilet, risotto van groen curry, ingelegde shiitake, krokante bundelzwam 23,00-32,00
  • Heilbotfilet, ravioli van gamba's, wortel, granaatappel en kreeftensaus 23,00-33,00
  • Scholfilet, draadjesvlees, cantharellen, peulvruchten, bloemkool, hazelnoot, vadouvan en jus 25,00-36,00
  • Flat Iron beef Black Angus, chimichurri, pofaardappel, sourcream, paprika, courgette, jus BBQ 26,00-37,00
  • Tournedos 'Rossini', ossenhaas (grainfed, Uruguay) foie gras, truffel, briochebrood 49,00

Nagerechten

  • Affogato, espresso, vanille-ijs, frangelico liqueur 12,00
  • Verrassingsdessert van de chef 13,00
  • Panna cotta van mango, salade van tropisch fruit en roze peper, cruesli, sorbetijs van witte chocolade 14,00
  • Kiewiet'slofje van Zwitserse room, amandel, mandarijn en warme chocoladesaus 15,00
  • Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 10,00
  • Italiaans breekbrood met knoflook-yoghurtdip 11,00
  • Parmezaanse kaasstengels met Voartse dip 5,00
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
  • Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00
  • Tataki van tonijn met furikake, ponzu en wasabi-zeewiercrackers 17,00

Soepen

  • Gepofte knoflooksoep, crouton, chorizo, fijne groente 12,00
  • Soep van de chef 13,00

Kiewiet Klassiekers

  • Tarte tatin van sjalotten met rucola, geitenkaas, gerookte amandel, appel en aceto balsamico 18,00-25,00
  • Steak tartaar, crouton, dragon, 63 graden eidooier, rucola en pickles 18,00-26,00
  • Diamanthaas met tomaat, piment, brioche, truffel, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten 22,00-31,00
  • Zeebaarsfilet, risotto van groen curry, ingelegde shiitake, krokante bundelzwam 23,00-32,00
  • Heilbotfilet, ravioli van gamba's, wortel, granaatappel en kreeftensaus 23,00-33,00
  • Scholfilet, draadjesvlees, cantharellen, peulvruchten, bloemkool, hazelnoot, vadouvan en jus 25,00-36,00
  • Flat Iron beef Black Angus, chimichurri, pofaardappel, sourcream, paprika, courgette, jus BBQ 26,00-37,00
  • Tournedos 'Rossini', ossenhaas (grainfed, Uruguay) foie gras, truffel, briochebrood 49,00

Nagerechten

  • Affogato, espresso, vanille-ijs, frangelico liqueur 12,00
  • Verrassingsdessert van de chef 13,00
  • Panna cotta van mango, salade van tropisch fruit en roze peper, cruesli, sorbetijs van witte chocolade 14,00
  • Kiewiet'slofje van Zwitserse room, amandel, mandarijn en warme chocoladesaus 15,00
  • Diverse kaassoorten met gegrild briochebrood en chutney 16,00

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie hierover staan we u graag te woord