Starters
- Champignons, beurre café de Paris 7,50
- Italiaans breekbrood met Kiewietboter, yoghurt- en Voartse dip 9,00
- Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,50
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
- Knoflookbrood met yoghurtdip 8,00
Soepen
- Soep van lente-ui met gerookte paling 11,50
- Soep van de chef 9,50
Voor- en hoofdgerechten
- Portobello met bulghur, camembert, gele biet, yoghurt en een chutney van rode ui 16,00-24,00
- Steak tartaar, crouton, truffelmayonaise, pickles, 63 graden eidooier en rucola 18,00-25,00
- Zeebaars & Gamba's met risotto van groene curry, peulvruchten, krokante bundelzwam en tomatenschuim 20,00-28,00
- Geconfijte iberico Koontjes met luchtige aardappel, groene asperge en een salade van parmezaan en spek 20,50-30,00
- Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, gepofte aardappel, sourcream en cherrytomaat 22,00-31,50
- Kalfsribeye & Argentijnse garnalen met krokante zeekraal, gegrilde kropsla en cantharellen 23,00-33,00
Nagerechten
- Tartelette crème de cassis met rood fruit en verveine-ijs 11,00
- "Rauwe" Cheesecake met limoen, dragon en kersenijs 12,50
- Verrassingsdessert van de chef 11,50
- Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 15,00
Turf 'Steak'Menu
3 gangen met keuze hoofdgerecht 49,50 euro -- 4 gangen met soep en keuze hoofdgerecht 57,50 euro
- Filet de Voart; rundertartaar met haringkaviaar, kwartelei, gele biet, peterselie en krokante aardappel
- Soep van de chef
- Turfgerookte zalm & gamba's met risotto, peulvruchten en tomatenschuim
- OF
- Varkensrack van de gril met een salsa van groene kruiden en hazelnoot, gepofte aardappel en aubergine
- Dessert van de chef
Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Starters
- Champignons, beurre café de Paris 7,50
- Italiaans breekbrood met Kiewietboter, yoghurt- en Voartse dip 9,00
- Sara's kaasstengels met Voartse dip 4,50
- Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 14,00
- Knoflookbrood met yoghurtdip 8,00
Soepen
- Soep van lente-ui met gerookte paling 11,50
- Soep van de chef 9,50
Voor- en hoofdgerechten
- Portobello met bulghur, camembert, gele biet, yoghurt en een chutney van rode ui 16,00-24,00
- Steak tartaar, crouton, truffelmayonaise, pickles, 63 graden eidooier en rucola 18,00-25,00
- Zeebaars & Gamba's met risotto van groene curry, peulvruchten, krokante bundelzwam en tomatenschuim 20,00-28,00
- Geconfijte iberico Koontjes met luchtige aardappel, groene asperge en een salade van parmezaan en spek 20,50-30,00
- Flat Iron biefstuk Black Angus, jus BBQ, gepofte aardappel, sourcream en cherrytomaat 22,00-31,50
- Kalfsribeye & Argentijnse garnalen met krokante zeekraal, gegrilde kropsla en cantharellen 23,00-33,00
Nagerechten
- Tartelette crème de cassis met rood fruit en verveine-ijs 11,00
- "Rauwe" Cheesecake met limoen, dragon en kersenijs 12,50
- Verrassingsdessert van de chef 11,50
- Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 15,00
Turf 'steak'menu
3 gangen met keuze hoofdgerecht 49,50 euro -- 4 gangen met soep en keuze hoofdgerecht 57,50 euro
- Filet de Voart; rundertartaar met haringkaviaar, kwartelei, gele biet, peterselie en krokante aardappel
- Soep van de chef
- Turfgerookte zalm & gamba's met risotto, peulvruchten en tomatenschuim
- OF
- Varkensrack van de gril met een salsa van groene kruiden en hazelnoot, gepofte aardappel en aubergine
- Dessert van de chef