Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 10,00
  • Huisgemaakt focaccia met tomaat, bosui en knoflook-yoghurtdip 10,00
  • Sara's kaasstengels met Voartse dip 5,00
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 15,00
  • Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00

Soepen

  • Uiensoep 'Kiewietstyle' met stoofvlees, schuim van oude kaas en crostini 12,00
  • Soep van de chef 10,00

Voor- en hoofdgerechten​

  • Risotto van tomaat met burrata, bundelzwam en aroma's in 3 smaken 17,00-26,00
  • Diamanthaas met tomaat, piment, briochebrood, truffel, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten 22,00-31,00
  • Skreifilet met bloemkool, kappertjes, vadouvan, hazelnoot, saus van Noilly Prat 24,00-33,00
  • Heilbotfilet met gamba's, parelcouscous, wortel, granaatappel en kreeftensaus 25,00-36,00
  • Steak 'Bearnaise', entrecote, witlof, pofaardappel, sourcream, dragonsaus 26,00-37,00
  • Tonijn en kalfswang met rode biet, paksoi, rosti en een warme mayonaise van ansjovis 27,00-39,00

Nagerechten

  • Creme karamel, mousse van espresso, ijs van ananas 13,00
  • Moelleux van chocolade, compote van blauwe bes en vanille-ijs 14,00
  • Verrassingsdessert van de chef 12,00
  • Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 16,00

Franse Klassiekers

  • Paté en Croute, salade mesclun, marmelade rode ui, pickles en gesuikerde pistache 17,50
  • Steaktartaar 'a la francaise', salade mesclun, pimentmayonaise, 63 graden eidooier, pickles en kappertjes 19,00

  • Confit de Canard, geconfijte eendenbout met zuurkool, spek en pommes persillees 31,00
  • Tournedos Rosinni, ossenhaas, foie gras, truffel, jus van madeira en gebakken briochebrood 49,50

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie over de allergenen in onze gerechten staan we u graag te woord. De gerechten in onze menu's zijn ook los te bestellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

  • Champignons, beurre café de Paris 10,00
  • Huisgemaakt focaccia met tomaat, bosui en knoflook-yoghurtdip 10,00
  • Sara's kaasstengels met Voartse dip 5,00
  • Ciabatta-cracker met prosciutto di mattonella, truffelmayonaise en olijven 15,00
  • Gebakken gamba's met knoflook, peterselie, tomaat en briochebrood 15,00

Soepen

  • Uiensoep 'Kiewietstyle' met stoofvlees, schuim van oude kaas en crostini 12,00
  • Soep van de chef 10,00

Voor- en hoofdgerechten​

  • Risotto van tomaat met burrata, bundelzwam en aroma's in 3 smaken 17,00-26,00
  • Diamanthaas met tomaat, piment, briochebrood, truffel, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten 22,00-31,00
  • Skreifilet met bloemkool, kappertjes, vadouvan, hazelnoot, saus van Noilly Prat 24,00-33,00
  • Heilbotfilet met gamba's, parelcouscous, wortel, granaatappel en kreeftensaus 25,00-36,00
  • Steak 'Bearnaise', entrecote, witlof, pofaardappel, sourcream, dragonsaus 26,00-37,00
  • Tonijn en kalfswang met rode biet, paksoi, rosti en een warme mayonaise van ansjovis 27,00-39,00

Nagerechten

  • Creme karamel, mousse van espresso, ijs van ananas 13,00
  • Moelleux van chocolade, compote van blauwe bes en vanille-ijs 14,00
  • Verrassingsdessert van de chef 12,00
  • Diverse kaassoorten met vijgenbrood en chutney 16,00

Franse Klassiekers

  • Paté en Croute, salade mesclun, marmelade rode ui, pickles en gesuikerde pistache 17,50
  • Steaktartaar 'a la francaise', salade mesclun, pimentmayonaise, 63 graden eidooier, pickles en kappertjes 19,00

  • Confit de Canard, geconfijte eendenbout met zuurkool, spek en pommes persillees 31,00
  • Tournedos Rosinni, ossenhaas, foie gras, truffel, jus van madeira en gebakken briochebrood 49,50

Heeft u een voedselallergie of speciale dieetwensen, dan passen wij de gerechten aan of u kunt zich laten verrassen. Voor meer informatie hierover staan we u graag te woord