• Facebook
  • Werken bij
  • 0523 - 612 614
  • info@restaurantkiewiet.nl
  • Restaurant
  • Menukaart
    • Voor- en Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Keuzemenu’s
    • Lunch
    • Wijnarrangementen
  • Arrangementen
  • Groepen
  • Catering
  • Contact
Menu
  • Restaurant
  • Menukaart
    • Voor- en Hoofdgerechten
    • Nagerechten
    • Keuzemenu’s
    • Lunch
    • Wijnarrangementen
  • Arrangementen
  • Groepen
  • Catering
  • Contact
Reserveer
Afhaal mogelijkheden April
  • 0523 - 612 614
Reserveer
Afhaal mogelijkheden April

Voor- en Hoofdgerechten

Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 5,50
  • Huisgemaakte broodjes met boter, aioli en tapenade 6,50

Soepen

  • Soep van eekhoorntjesbrood met gerookte parelhoen 9,50
  • Soep van de chef 8,25

Voor- en hoofdgerechten​

  • Portobello met risotto, geitenkaas, rucola en knolselderij 12,50 - 18,50
  • Steak tartaar met kappertjes, cornichon, crouton, radijs, tartaarmayonaise en kwartelei 14,50 - 22,95

    supplement gebakken gamba's (5,50 - 9,00)

  • Geconfijte maishoen met krokant buikspek, salade opperdoezer ronde, gegrilde suikersla, jus met dragon 15,95 - 25,50
  • Sucade biefstuk Black Angus, salsa verde, pickels van bloemkool en ui, asperge, rosti en truffeljus 17,50 - 29,95
  • Tonijn, wasabi furikake, venkel, paksoi, gemarineerde tomaat, limoen en koriander 17,50 - 29,95

Starters

  • Champignons, beurre café de Paris 5,50
  • Huisgemaakte broodjes met boter, aioli en tapenade 6,50

Soepen

  • Soep van eekhoorntjesbrood met gerookte parelhoen 9,50
  • Soep van de chef 8,25

Voor- en hoofdgerechten​

  • Portobello met risotto, geitenkaas, rucola, walnoot en knolselderij (v) 12,50 - 18,50
  • Steak tartaar met kappertjes, cornichon, crouton, radijs, tartaarmayonaise en kwartelei (koud) 14,50 - 22,95

    supplement gebakken gamba's (5,50 - 9,00)

  • Geconfijte maishoen en krokant buikspek met salade opperdoeze ronde, gegrild suikersla en dragon 15,95 - 25,50
  • Sukade biefstuk Black angus, salsa verde, pickles van bloemkool en ui, groene asperge en truffeljus 17,50- 29,95
  • Tonijn, wasabi furikake, venkel, gemarineerde tomaat, paksoi, limoen en koriander 17,50- 29,95

Over ons

Restaurant Kiewiet
  • info@restaurantkiewiet.nl
  • 0523 - 612 614
  • Julianastraat 103-105
    Dedemsvaart

Snel naar

  • Menukaart
  • Arrangementen
  • Groepen
  • Catering

Openingstijden

Restaurant (lunch en diner)
Maandag t/m woensdag – Gesloten
Donderdag, vrijdag, zaterdag
& zondag – vanaf 12:00 uur

Binnentuin (groepen en partijen)
Ieder dag geopend voor groepen vanaf 10 personen op reservering.

Trots op onze omgeving

Wij zijn trots op onze omgeving en bovenal op de pure seizoensproducten uit het Reest- en Vechtdal!

Webdesign: Gaaf Internet Marketing |  Foto copyright: Miranda Wolf Fotografie

Volg ons

  • Facebook
Restaurant Kiewiet maakt gebruik van cookies Lees ons privacy beleid voor u verder gaat.