Vacature Zelfstandig werkend kok

Voor ons enthousiaste keukenteam zijn wij op zoek naar een creatieve Zelfstandig werkend kok. Durf jij jouw loopbaan bij ons op smaak te brengen en voor een onvergetelijke tijd te gaan? Solliciteer dan bij Restaurant Kiewiet!

Over het werken bij Restaurant Kiewiet
Restaurant Kiewiet is een ambitieus restaurant met 12 gedreven collega’s die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen. Dát is waar wij iedere dag voor gaan. Samen doen we er alles aan om met onze lunch, het diner of één van de culinaire arrangementen onze bezoekers te verrassen.

In onze keuken vormen de klassiekers weliswaar het fundament van de menukaart, maar onze creatieve koks weten de gerechten op een eigentijdse wijze en met het gebruik van streekingrediënten te bereiden. Ons keukenteam ruikt, combineert en proeft net zo lang tot de gerechten het ‘keurmerk Kiewiet’ krijgen. Onze menukaart verandert 4 tot 5 keer per jaar en ook ons 2 tot 6-gangen verrassingsmenu wijzigen wij met regelmaat. Zo is ons keukenteam iedere dag druk met het samenstellen van unieke smaakcombinaties, in samenwerking met onze sommelier.

Wie bied jij ons?
Jij bent die ambitieuze zelfstandig werkend kok met een enorme passie voor koken. Het werken met streekingrediënten zie je als een uitdaging en je besteedt veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten. Je bent stressbestendig, werkt vlot en je krijgt er energie van om een mooie teamprestatie neer zetten. Verder ben je 4 dagen per week beschikbaar en ben je woonachtig in de omgeving van Dedemsvaart. Je houdt van een uitdaging en je hebt de ambitie om door te groeien. Verder heb jij:

  • mbo-niveau 3 of 4 werk- en denkniveau
  • uitstekende culinaire kennis
  • goede communicatieve skills
  • een hoge mate van zelfstandigheid

 

Wat bieden wij jou?
Wanneer je bij Restaurant Kiewiet komt te werken dan ben je zeker van een uitdagende job in een gezellig en ambitieus team. Samen met hen ga je voor het allerbeste en deel je jullie passie. Je krijgt bij ons veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën. Verder bieden wij:

  • een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring
  • een 4-daagse werkweek, met ruimte voor vrije dagen
  • een ruime keuken met moderne apparatuur
  • de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van souschef

Heb je interesse?
Ben jij de Zelfstandig werkend kok die wij zoeken? Sluit je dan aan bij ons team en ga ervoor! Solliciteren doe je via info@restaurantkiewiet.nl, via het contactformulier of door te bellen naar 0523 – 612 614. T.a.v. Tom Geuke.