VOLG ONS
Werken bij Kiewiet    0523 - 612 614    info@restaurantkiewiet.nl
 

Restaurant

Arrangementen voor elke gelegenheid

Arrangementen

in het restaurant

9106e2d1-985f-4a66-a035-527c1d62bba4

Draai & Snaai lunch

Kom tijdens de lunch met je vrienden of familie genieten van een draaiplank vol met lekkernijen. Wij presenteren van donderdag t/m zondag een heerlijke Draai & Snaai plank voor een complete lunch.

€ 21,50 p.p.
€ 19,50 p.p alleen op zondag
(reserveer vanaf 2 personen)

977ab97f-6af0-476f-b815-91ddb2a91a6e

Draai & Snaai borrel

Kom met je vrienden of familie genieten van een heerlijke draaiplank vol met lekkernijen. Wij presenteren van donderdag t/m zondag een heerlijke
Draai & Snaai hapjesplank met diverse gerechtjes perfect voor bij de borrel.

€ 14,50 p.p.
€ 12,50 p.p. alleen op zondag

(reserveer vanaf 2 personen)

hightea 1

High Tea

De High Tea wordt geserveerd in 3 gangen met keuze uit 12 soorten verse thee met verse kruiden uit eigen tuin, geserveerd met sandwiches en smoothie. Aangevuld met diverse hartige en zoete warme hapjes en een keur aan zoete lekkernijen rechtstreeks uit onze patisserie.

€ 21,50 p.p. (reserveer vanaf 2 personen)

health_tea

Healthtea

HealthTea is genieten van een verantwoorde High Tea, low calorie. De HealthTea wordt geserveerd in 3 gangen met keuze uit 12 soorten verse thee met verse kruiden uit eigen tuin, geserveerd met sandwiches van speltbrood, crudite en belegde crackers aangevuld met verschillende koude en warme, hartige en van nature zoete gerechtjes.

€ 21,50 p.p. (reserveer vanaf 8 personen)

high beer

High Beer

De High Beer wordt geserveerd in 3 gangen. U wordt ontvangen met pils of speciaalbier, nootjes, kaas en worst. Aangevuld nacho cheese, huisgemaakte broodjes & dippings, vis en vlees. Aangevulde met diverse bijpassende koude en warme tapas en twee (speciaal)bieren naar keuze.

€ 21,50 p.p (reserveer vanaf 2 personen)

High Beer de luxe  wordt aangevuld met 2 minigerechten en een bijpassend biertje en wordt vaak gereserveerd als vervanger voor de maaltijd

€ 32,50 p.p (reserveer vanaf 2 personen)

high wine

High Wine

De High Wine wordt geserveerd in 3 gangen. U wordt ontvangen met een seizoensaperitief, gemarineerde olijven, oude kaas, spaanse worst en zoutjes Aangevuld met huisgemaakte broodjes& dipping, vlees en vis, aangevuld met diverse bijpassende koude en warme Tapas en twee bijpassende wijnen.

€ 21,50 p.p (reserveer vanaf 2 personen)

High Wine de luxe  wordt aangevuld met 2 minigerechten en een bijpassende wijn en wordt vaak gereserveerd als vervanger voor de maaltijd

€ 32,50 p.p (reserveer vanaf 2 personen)

theater-menu-kiewiet

Gashouder Theatermenu

Combineer uw avondje uit in De Gashouder met een bezoek aan ons restaurant en maak gebruik van ons theaterarrangement. U krijgt een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht met afsluitend koffie/thee met friandises.

€ 29,50 p.p. (reserveer vanaf 2 personen)

Parallax-nagerechten

Diner Dubbele Turf

Voor de echte fijnproevers! Een 5 gangen verrassingsmenu met 10 gerechten. Wij presenteren u dus 2 gerechten per gang.

€ 55,00 p.p. (reserveer vanaf 2 personen)

wat maak je menu

Draai & Snaai Diner

Vooraf serveren vooraf diverse Bits & Bites, vervolgens serveren wij vier gerechtjes in twee gangen en aansluitend een grand dessert of een kaasplateau. Natuurlijk vanaf onze draaiplanken!

€ 39,95 p.p (reserveer van vanaf 2 personen. U kunt dit arrangement niet op zaterdag reserveren)

Tevreden gasten

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele actie, evenement of aanbieding meer van Restaurant Kiewiet