VOLG ONS
Werken bij Kiewiet    0523 - 612 614    info@restaurantkiewiet.nl
 

Restaurant

Groepsarrangementen voor elke gelegenheid

Arrangementen

in het restaurant

health_tea

Healthtea

HealthTea is genieten van een verantwoorde High Tea, low calorie. De HealthTea wordt geserveerd in 3 gangen met keuze uit 12 soorten verse thee met verse kruiden uit eigen tuin, geserveerd met sandwiches van speltbrood, crudite en belegde crackers aangevuld met verschillende koude en warme, hartige en van nature zoete gerechtjes.

€ 21,50 p.p. (reserveer vanaf 2 personen)

hightea 1

High Tea

De High Tea wordt geserveerd in 3 gangen met keuze uit 12 soorten verse thee met verse kruiden uit eigen tuin, geserveerd met sandwiches en smoothie. Aangevuld met diverse hartige en zoete warme hapjes en een keur aan zoete lekkernijen rechtstreeks uit onze patisserie.

€ 21,50 p.p. (reserveer vanaf 2 personen)

High Wine

De High Wine wordt geserveerd in 3 gangen. U wordt ontvangen met een seizoensaperitief, gemarineerde olijven en oude kaas, Aangevuld met huisgemaakte broodjes& dipping, diverse bijpassende koude en warme Tapas en twee bijpassen wijnen.

€ 21,50 p.p (reserveer vanaf 2 personen)

high beer

High Beer

De High Beer wordt geserveerd in 3 gangen. U wordt ontvangen met pilsener, borrelnootjes, kaas en worst. Aangevuld met huisgemaakte broodjes & dipping, diverse bijpassende koude en warme tapas en drie bieren naar keuze.

€ 21,50 p.p (reserveer vanaf 2 personen)

Foto12

Lunch Mini’s

Soepjes, belegde broodjes, salades, warme gerechten en petit desserts. Laat u  tijdens de lunch verrassen met deze minigerechten voor slechts 4,50 euro per gerechtje.

(reserveer vanaf 2 personen)

Diner Dubbele Turf

Voor de echte fijnproevers! Een 5 gangen verrassingsmenu met 10 gerechten. Wij presenteren u dus 2 gerechten per gang.

€ 49,50 p.p. (reserveer vanaf 2 personen)

gashouder

Gashouder Theatermenu

Combineer uw avondje uit in De Gashouder met een bezoek aan ons restaurant en maak gebruik van ons theaterarrangement. U krijgt een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht met afsluitend koffie/thee met friandises.

€ 29,50 p.p. (reserveer vanaf 2 personen)

Tevreden gasten

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Mis geen enkele actie, evenement of aanbieding meer van Restaurant Kiewiet