Recordbedrag tijdens haringparty

Friday 01 July 0:00

Het bedrag overtreft alle verwachtingen volgens Tom Geuke van Kiewiet. `Marinus Hegeman toonde zich een bijzonder enthousiast veilingmeester en wist de aanwezigen dusdanig op te zwepen dat zij maar bleven bieden. Aan sommige tafels werd zelfs door alle ondernemers tegelijk geboden.’ 

 

Burgemeester

De Haringparty werd voor de tweede maal op rij gehouden in Kiewiet. Zo’n zestig ondernemers van diverse businessclubs als de IKA, DMC, BNI en Stichting Ondernemers Langewijk waren aanwezig. Ook scheidend burgemeester Bert Meulman was van de partij in de gezellige tent die Kiewiet voor het pand aan de Julianalaan had opgesteld. De avond begon met een leuke workshop door Rob van Westing van Trainingsklus. Hij verleidde de aanwezigen hem een paperclip te verkopen en gaf op deze manier enkele commerciële tips. Daarna werd de veiling kort uitgelegd en kon het bieden beginnen. Al vanaf het begin liepen de bedragen hoog op. Met als uiteindelijke resultaat het recordbedrag van 6200 euro.

 

Ezel

Voor de kinderboerderij betekent de cheque heel veel. Volgens een afgevaardigde van Dekibo wordt het geld besteed aan diverse projecten. Zo is er geld nodig om nieuwe dieren aan te schaffen. `Onze oude ezel is bijvoorbeeld recent overlijden en daar zouden we graag een vervanger voor hebben’, vertelde hij de aanwezigen. Daarnaast wordt een educatieve hoek ingericht waar kinderen informatie over de dieren kunnen verkrijgen.

Nieuwsarchief

Kiewiet in de prijzen

Thursday 12 February 0:00

Leerling-kok Timber Nijland van restaurant Kiewiet in Dedemsvaart heeft deze week  meerdere prijzen behaald tijdens EventtCulinair in Assen. Dit is de belangrijkste locatie voor culinaire topwedstrijden van Nederland.
 <

Lees meer

Restaurant Kiewiet bestaat 7 jaar!

Tuesday 03 February 0:00

Restaurant Kiewiet bestaat op 7 februari precies 7 jaar. Dit wordt het hele weekend gevierd met een heerlijk 7-gangenmenu voor slechts €59,50!

Lees meer

Aangepaste openingstijden

Thursday 18 December 0:00

Restaurant Kiewiet is van 27 december t/m 2 januari gesloten. Op zaterdag 3 januari staan wij weer voor u klaar!

Lees meer

Proef de Kerst in 4-gangen

Thursday 18 December 0:00

Op kerstavond kunt u alvast een voorproefje nemen op Kerst 2014! Wij organiseren een speciale 'Proef de kerst in 4-gangen'.

Lees meer

Kiewiet maakt herinneringen met kerst

Thursday 13 November 0:00

Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart helpt haar gasten om mooie herinneringen te maken met kerst...

Lees meer

Spaar voor korting bij Jumbo

Monday 08 September 0:00

Restaurant Kiewiet doet vanaf oktober me aan de landelijke Jumbo actie! Dat betekent dat u spaart voor culinaire kortingsvouchers in ons restaurant!

Lees meer

Haringparty groot succes

Friday 04 July 0:00

De jaarlijkse Haringparty, georganiseerd door restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart, heeft woensdagavond maar liefst 3302,50 euro opgeleverd voor het goede doel, het Hospice Dedemsvaart.

Lees meer

Dancing on the Voart groot succes

Sunday 29 June 0:00

Onze gastvrouw Carina heeft zaterdag nét niet gewonnen bij Dancing op de Vaart. 

Lees meer

Reestdal Wandeling

Monday 02 June 0:00

Bekijk het Reestdal eens van een andere kant en prikkel alle zintuigen.
In de maanden juni, juli bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan twee unieke arrangementen.

Lees meer

BBQ en Haringparty

Friday 23 May 0:00

Om vlak voor de zomervakantie de bestaande contacten nog even aan te halen en nieuwe mensen te ontmoeten, houdt restaurant Kiewiet in Dedemsvaart op woensdag 2 juli een gezellige Barbecue- en Haringparty. 

Lees meer

Vorstelijk tafelen

Tuesday 29 April 0:00

In het kader van de viering “200 jaar Koninkrijk” heeft de keukenbrigade van Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart een 4- gangen diner samengesteld met koninklijke gerechten uit de regeringsperiode van Koning Willem l.

Lees meer

Restaurant Week Winnaars editie!

Monday 31 March 0:00

Na deelname aan de restaurant week 2014, zijn we heel trots dat we mee mogen doen aan de Restaurant Week Winnaars editie!

Lees meer

Pasen bij Restaurant Kiewiet

Friday 21 March 0:00

De lente is begonnen en dat betekent dat pasen ook in aantocht is. Op 20 en 21 april willen wij weer graag met jullie pasen vieren met leuke arrangementen. Kom lekker brunchen, High Tea'en of geniet van een 4-gangen diner, met gratis koffie complet

Lees meer

Politiek Duel

Monday 24 February 0:00

Wat leeft er in Dedemsvaart? En welke items staan de komende vier jaar op de agenda van de politieke partijen in de gemeente Hardenberg? Deze en andere vragen worden op woensdag 12 maart beantwoord tijdens een debatavond bij restaurant Kiewiet.

Lees meer

Gratis dessert d'amour

Friday 31 January 0:00

Iedereen die op vrijdagavond 14 februari naar restaurant Kiewiet in Dedemsvaart komt, krijgt een gratis Grand dessert d'amour voor twee personen! Enige voorwaarde is dat de gast iets roods aan moet trekken!

Lees meer

Chef-kok Maurice tweede tijdens NK

Monday 13 January 0:00

Onze chef-kok Maurice Grendelman is tweede geworden tijdens het NK 'de Gouden Koksmuts' op de Horecava!

Lees meer

Nieuwjaarsactie

Thursday 09 January 0:00

Restaurant Kiewiet begint het jaar goed met een nieuwjaarsactie voor haar gasten. Maak kennis met de nieuwe lunch mini's met maar liefts 40% korting!

Lees meer

Extra tafels beschikbaar

Thursday 05 December 0:00

Door het grote aantal reservereningen voor 24,25 en 26 december, is besloten om gasten ook in de tuinzaal van Kiewiet te verwennen met een spetterend 8 gangen Mondvermaakjes kerstdiner.

Lees meer

Kom naar de Wild & Wijnproeverij

Tuesday 12 November 0:00

Restaurant Kiewiet houdt op donderdag 21 november een unieke Wild & Wijnproeverij. Tijdens deze (netwerk)avond voor fijnproevers presenteren we vanaf 18 uur een prachtig pallet aan wild & wijn.

Lees meer

Actie met Interieurwereld

Thursday 07 November 0:00

Restaurant Kiewiet heeft een leuke actie met Interieurwereld in Rogat. Op woensdag 13 november wordt daar de woonparty gehouden. Er zijn workshops, entertainment en een verloting waar u o.a. een high tea en diner voor 2 van Kiewiet kunt winnen.

Lees meer

We staan in de Flair

Thursday 31 October 0:00

We staan met restaurant Kiewiet in de Flair! Deze week heft de Flair als bijlage een speciale restaurantspecial. In deze special staat Kiewiet ook met een heerlijk menu voor slechts € 22,50!

Lees meer

Steun het Reestfonds

Friday 11 October 0:00

Het Reestdal. Een prachtige plek waar wij ons helemaal thuis voelen én waar een groot deel van onze ingrediënten hun oorsprong vinden. 

Lees meer

Restaurant Kiewiet opnieuw onderscheiden

Thursday 05 September 0:00

Tijdens de verkiezingsavond in de Gashouder in Dedemsvaart, is restaurant Kiewiet gister verkozen tot 'beste organisatie van Dedemsvaart' in de categorie Horeca. 

Lees meer

Lekker Bewust Menu

Thursday 29 August 0:00

‘We worden steeds ouder, maar willen het liefst nóg ouder en fitter worden. Iedereen weet dat gezond eten daarbij een grote rol speelt.

Lees meer

Lazy Sunday Live

Wednesday 14 August 0:00

Wat is er heerlijker dan op een lome zondagmiddag lekker te eten en ondertussen te luisteren naar sfeervolle live muziek? Bij restaurant Kiewiet kan het op zondag 29 september. Dan wordt vor de eerste maal Lazy Sunday Live gehouden.

Lees meer

Loungen op ons terras

Saturday 20 July 0:00

Restaurant Kiewiet heeft het lekkerste en koelste loungeterras van Dedemsvaart. Dat vindt mede-eigenaar Tom Geuke van het leukste restaurant van Overijssel.

Lees meer

Bonjour a Kiewiet

Tuesday 02 July 0:00

Bonjour! Zo ontvangen we u graag tijdens de Franse Restaurantweek. Van woensdag 3 juli tot en met zondag 14 juli serveren 100 Franse toprestaurants, waaronder Kiewiet, een gastronomisch hoogstaand Frans 3-gangendiner + gratis aperitief voor slechts<

Lees meer

Acht mille voor SOS

Thursday 20 June 0:00

De jaarlijkse haringparty van restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart heeft woensdag maar liefst € 8364 euro opgeleverd voor het goede doel, SOS Kinderdorpen.

Lees meer

Aanmeldingen Haringparty

Tuesday 04 June 0:00

Er hebben zich al meerdere mensen aangemeld voor de De Haringparty bij restaurant Kiewiet op 19 juni. Ook hebben ondernemers al diverse prijzen beschikbaar gesteld voor de veiling 'Nieuwe Stijl'.

Lees meer

Haringparty uitgesteld: 19 juni

Thursday 30 May 0:00

Het grootste netwerkevenement van Dedemsvaart en omstreken wordt op woensdag 19 juni  in restaurant Kiewiet gehouden. Vanwege de verlate komst van de haring, is de datum verplaatst van de 12 naar de 19e juni.

Lees meer

Prijzen gezocht voor goede doel

Tuesday 28 May 0:00

Het grootste netwerkevenement van Dedemsvaart en omstreken wordt op woensdag 19 juni  in restaurant Kiewiet gehouden. We vragen middenstanders en anderen om een prijs beschikbaar te stellen voor de veiling.

Lees meer

Haringparty nieuwe stijl 2013

Friday 03 May 0:00

Het grootste netwerkevenement van Dedemsvaart en omstreken wordt op woensdag 12 juni  in restaurant Kiewiet gehouden.

Lees meer

Moederdag High Tea met bon

Wednesday 24 April 0:00

Kom op zondag 12 mei Moederdag vieren met je moeder en geniet van een heerlijke High Tea! Alle moeders krijgen gratis een bon voor Sauna Thermen Zuidwolde.

Lees meer

Koninklijk Buffet

Thursday 18 April 0:00

Traditiegetrouw verzorgt restaurant Kiewiet tijdens Koninginnenacht een geweldig avondprogramma. U bent op maandag 29 april al vanaf 18 uur welkom om te genieten van een Koninklijk Buffet voor slechts 23,50 p.p.

Lees meer

Kiewiet weer in de prijzen

Thursday 14 March 0:00

Restaurant Kiewiet is opnieuw in de prijzen gevallen! De bezoekers van de afgelopen Restaurant Week vonden Kiewiet een van de drie beste restaurants van de regio. Een fantastische prestatie, waar we bijzonder trots op zijn!

 

Lees meer

Keuken van Kiewiet in Sauna

Friday 01 March 0:00

Restaurant Kiewiet neemt sinds begin maart de keuken van de Brasserie en het restaurant van Sauna Thermen Zuidwolde voor haar rekening.

Lees meer

Kiewiet is jarig!

Thursday 31 January 0:00

Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart bestaat in februari vijf jaar en dat laten de eigenaren niet ongemerkt aan zich voorbijgaan. Op zaterdag 9 februari wordt een speciale lustrumavond gehouden.

Lees meer

Houd Vakantieveilingen in de gaten!

Friday 11 January 0:00

Binnenkort starten we weer met het plaatsen van twee arrangementen op Vakantieveilingen.nl. Liefhebbers kunnen daar bieden op onze culinaire High tea en het nieuwe, gastronomische viergangen diner bij restaurant Kiewiet.

Lees meer

Voortreffelijk Nieuwjaar!

Thursday 27 December 0:00

Tom en Maarten Geuke en alle medewerkers van het 'Leukste restaurant van Overijssel' wensen hun gasten, relaties en bekenden een Voortreffelijk Nieuwjaar!

Lees meer

Leukste van Overijssel!

Thursday 13 December 0:00

Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart is vandaag uitgeroepen tot 'Leukste restaurant van Overijssel'.  Het restaurant kreeg de meeste stemmen op de site www.restaurantverkiezing.nl.

Lees meer

Hardenberg: Stem op ons!

Monday 10 December 0:00

Kiewiet is nog vol in de race om het leukste restaurant van Overijssel te worden. De broers Geuke vragen iedereen in de gemeente Hardenberg op hen te stemmen. 

Lees meer

Win een dinerbon

Thursday 06 December 0:00

Win een dinerbon t.w.v. € 50,00! Stem op Kiewiet op www.restaurantverkiezing.nl en stuur je bevestigingsmail door naar info@udingamedia.nl. Wij kiezen op 13 december de winnaar!

Lees meer

Stem op Kiewiet

Tuesday 04 December 0:00

Restaurant Kiewiet is in de race voor de provinciale titel van leukste restaurant. Wanneer de broers Geuke die in de wacht slepen, worden ze op 17 december verwacht in het prachtige Kurhaus en wordt bekendgemaakt of ze wellicht ook landelijk i

Lees meer

Verras relaties met een kerstcadeaucheque

Tuesday 20 November 0:00

Wie nog een passend relatiegeschenk zoekt voor klanten, werknemers of anderen, is bij Kiewiet aan het juiste adres! Wij bieden een mooi vormgegeven Kerstcadeaucheque, waar de ontvanger zelf kan bepalen of hij een lunch, hight tea of diner wil&

Lees meer

Kiewiet in lijst IENS Toppers 2013

Thursday 15 November 0:00

Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart mag zich het hele jaar 2013 IENS topper noemen. Het restaurant is namelijk deze week op de tweede plaats geëindigd in de categorie ‘internationaal’ van de provincie Overijssel.<

Lees meer

IENS Topper 2013

Wednesday 14 November 0:00

Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart heeft in jaarlijkse lijst van, de grootste restaurant site van Nederland, IENS.nl in de categorie ‘internationaal’ van de provincie Overijssel de 2e plek behaald.

Lees meer

We staan aan kop

Tuesday 23 October 0:00

Dankzij de steun van iedereen die ons lief is, staan we in de gemeente Hardenberg aan kop in de restaurantverkiezing van het jaar. We hebben maar liefst 346 stemmen tot nu toe gekregen en het lijkt er op dat dat voldoende moet zijn om winnaar

Lees meer

Stem op ons!

Monday 15 October 0:00

Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart wordt mogelijk verkozen tot het leukste restaurant van Nederland. Het restaurant in Dedemsvaart is genomineerd als mogelijk leukste restaurant van de gemeente Hardenberg.

Lees meer

Recensie: Klasse in het dal van de Reest

Wednesday 03 October 0:00

Onlangs is Kiewiet onder ogen genomen door de altijd scherpe culinaire journalisten van het Dagblad Van Het Noorden: Hermus en Zandstra. In deze leerzame recensie worden onder meer de geluidloze keuken, de kundige bediening opgemerkt...Lees meer


Livecooking groot succes

Monday 01 October 0:00

Tweeduizend consumptiemunten had de organisatie van de eerste editie van Live Cooking in de Wijk in voorraad, maar de dames van TIP de Wijk moesten meerdere maken weer uitgegeven munten ophalen bij het keukenpaviljoen.

Lees meer

Kiewiet geselecteerd!

Friday 28 September 0:00

Restaurant Kiewiet is als 1 van de 100 beste restaurants van Nederland geselecteerd om deel te nemen aan Dining with the Rising Stars!

Lees meer

Trendevent in Dedemsvaart

Monday 10 September 0:00

Ook nieuwsgierig naar de laatste trends op het gebied van lifestyle, media, mode én mobiliteit? Kom dan op zaterdag 29 september naar het centrum van Dedemsvaart. 

Lees meer

Kiewiet tijdens Dedemsvaria

Friday 27 July 0:00

Tijdens Dedemsvaria van 30 juli - 4 augustus serveren niet alleen een aangepaste lunchkaart, maar tevens een 6-gangen   

Dedemsvaria Mondvermaakjes Lees meer


Kroezen wint eerste vaatje

Wednesday 11 July 0:00

Bennie Kroezen, eigenaar van installatiebedrijf Kroezen en de Vries in Dedemsvaart heeft woensdagavond het eerste vaatje nieuwe haring gewonnen tijdens de Haring- en Palingparty bij restaurant Kiewiet.

Lees meer

Catering op locatie

Thursday 05 July 0:00

Afgelopen weekeinde mochten we een leuke cateringklus verzorgen bij een particulier.

Lees meer

Proef de Streek smaakt naar meer

Tuesday 26 June 0:00

De eerste bustour door het Reest- en Vechtdal onder de naam “Stap in en Proef de Streek” is afgelopen zondag ondanks het weer enthousiast ontvangen.

Lees meer

Haringparty wordt PalingParty

Thursday 14 June 0:00

De Haringparty die gepland staat voor woensdag 20 juni bij Kiewiet in Dedemsvaart gaat niet door! In plaats daarvan wordt nu op woensdag 11 juli een gezellige Haring- en PalingParty gehouden.

Lees meer

Reestdal te voet

Tuesday 29 May 0:00

Reestdal te voet arrangementen (in juni, juli en augustus)

Bekijk het Reestdal eens van een andere kant en prikkel alle zintuigen. Dit is een ware beleving voor mensen die houden van wandelen

Lees meer

Datum haringparty is bekend

Friday 18 May 0:00

Ondernemers, managers en politici in de gemeente Hardenberg kunnen hun agenda erbij pakken. De datum voor de Haringparty is bekend. Deze gezellige en interessante netwerkbijeenkomst wordt in 2012 gehouden op woensdag 20 juni. Dit is een avond&

Lees meer

Geneeswijzerbeurs tweede kaartje gratis

Tuesday 08 May 0:00

 

Iedereen die wil weten wat er naast de reguliere zorg nog meer mogelijk is, is van harte welkom op de Geneeswijzerbeurs in Expo landzicht aan de Langewijk 364 in Dedemsvaart. Volgers van @Culikiewiet op Twitte

Lees meer

Volg ons op twitter

Monday 07 May 0:00

Restaurant Kiewiet is onder de naam Culikiewiet ook te vinden op Twitter. Volgt u ons nog niet? Dan mist u alle nieuwtjes, agenda-items en andere wetenswaardigheden over ons mooie restaurant in Dedemsvaart

Lees meer

Paasbrunch: Now or never...

Monday 02 April 0:00

Voor de snelle beslissers zijn er beide paasdagen nog een paar tafeltjes vrij voor onze heerlijke paasbrunch.

Lees meer

KidsWeek bij Kiewiet

Tuesday 20 March 0:00

Restaurant Kiewiet doet op zondag 29 april en van woensdag 2 t/m zondag 6 mei mee aan de eerste Restaurant Week voor kinderen. Dan houdt DiningCity de eerste Restaurant Week Kids.

Lees meer

Paasbrunch, reserveer snel!

Friday 09 March 0:00

Op zowel eerste als tweede paasdag (8 en 9 april) serveren we bij restaurant Kiewiet in Dedemsvaart een heerlijke paasbrunch met zalige high teagerechten.

Lees meer

Vol is vol

Monday 05 March 0:00

De reserveringen voor de Nationale Restaurant Week stromen binnen. Van woensdag 7 maart tot en met zondag elf maart zijn gasten welkom. Op de vrijdag en zaterdag zijn echter alle tafels al bezet.

 

Lees meer

Weddingfair groot succes

Monday 13 February 0:00

De Weddingfair bij restaurant Kiewiet op vrijdag 10 februari is een groot succes gebleken. Bijna 200 gasten bezochten de beurs voor bruidjes en bruidegommen.

Lees meer

Vandaag Weddingfair

Friday 10 February 0:00

De jurken zijn gepast, de stands bijna opgezet en de goodybags gevuld. Niets staat vandaag in de weg om een geweldige Weddingfair te houden bij restaurant Kiewiet in Dedemsvaart.

Lees meer

Gratis drankje

Monday 30 January 0:00

Gasten met een slow foodpasje, krijgen in de maand februari een gratis specerijenaperitief. 

Lees meer

Diner d' Amour

Friday 27 January 0:00

Februari is liefdesmaand bij restaurant Kiewiet. Niet alleen wordt op vrijdagavond een geweldige gratis Weddingfair gehouden, maar daarnaast is er ook een culinair evenement.

Iedereen die in februari het Diner d'

Lees meer

Weddingfair

Monday 09 January 0:00

Voor de Weddingfair bij Kiewiet zijn inmiddels alle plekken ingevuld.

Dat betekent dat bezoekers gratis kunnen genieten van 20 bedrijven die

workshops en demonstraties verzorgen. Tevens krijgt elke

Lees meer

Reserveringen stromen binnen

Thursday 08 December 0:00

De reserveringen voor de beide kerstdagen bij restaurant Kiewiet stromen momenteel binnen. Dit betekent dat mensen die met de kerst bij osn willen eten, er snel bij moeten zijn.

Lees meer

Gaat u binnenkort trouwen?

Sunday 20 November 0:00

Gaat u binnenkort trouwen? En kunt u wel wat informatie gebruiken over wat er allemaal geregeld moet worden?

Lees meer

Netwerkavond goed bezocht

Friday 04 November 0:00

Zo’n veertig ondernemers uit Dedemsvaart, Hardenberg en de regio bezochten donderdag 3 november de netwerkavond met wild. Speciale gast deze avond was Peter Snijders. De nieuwe burgemeester vertelde over zijn overstap naar de gemeente Hardenbe

Lees meer

Kiewiet gaat voor Puur!

Thursday 03 November 0:00

Tijdens de Puur Restaurant Week van 14 t/m 20 november kan men bij restaurant Kiewiet in Dedemsvaart genieten van een Puur Menu met zoveel mogelijk biologische- en Fairtrade producten en duurzame vis.

 

Lees meer

Netwerkavond loopt goed

Monday 31 October 0:00

Er hebben zich al meer dan veertig ondernemers ingeschreven voor de Netwerkavond met Wild bij restaurant Kiewiet op donderdag 3 november. Met name de IKA is goed vertegenwoordigd, maar gelukkig beginnen nu ook ook de aanmeldingen van de DMC bin

Lees meer

Nieuwe kaart

Thursday 20 October 0:00

We zijn helemaal blij met de nieuwe kaart die we sinds woensdag 19 oktober draaien! We hebben ontzettend veel tijd besteed aan nieuwe gerechten, bijzondere menu's en daar ook weer verassende wijnsuggesties bij bedacht.

Lees meer

Keuken make-over gewonnen!

Tuesday 11 October 0:00

Wat is Twitter toch een fantastisch medium. We habben namelijk een geweldige keuken make-over t.w.v. € 2000 gewonnen door de 200ste volger te worden van Haran in Haaksbergen!

Lees meer

Peter Snijders naar Kiewiet

Friday 07 October 9:00

Onze nieuwe burgemeester Peter Snijders is op donderdag 3 november te gast tijdens de Netwerkavond met wild bij restaurant Kiewiet!

Lees meer

Theatermenu

Friday 07 October 0:00

Wat is er heerlijker dan een zalig avondje uit? Lekker eerst een hapje eten met vrienden of je partner en daarna kijken naar een leuke voorstelling? Met het nieuwe Theatermenu slaan restaurant Kiewiet en De Gashouder de handen ineen.

Lees meer

Start Restaurantweek

Monday 26 September 17:00

De komende week is het een drukte van belang bij restaurant Kiewiet. Het is namelijk weer restaurantweek. Dat betekent heerlijk culinair genieten voor een spectaculaire prijs!

Lees meer

Recept in De Stentor

Friday 23 September 12:00

Op donderdag 29 september staan we met een heerlijk streekrecept in De Stentor.

Lees meer

Meld je aan voor #Twiner

Friday 09 September 11:00

Twittervrienden opgelet! Op donderdag 27 oktober verzorgt restaurant Kiewiet #Twiner.

Lees meer

Restaurantweek

Tuesday 30 August 0:00

De nieuwe Restaurant Week is verplaatst naar

26 september t/m 2 oktober 2011

Reserveren vanaf 7 september via www.restaurantweek.nl. Vol is

Lees meer

High Beer trend

Monday 29 August 10:00

De exclusieve High Beers die bij restaurant Kiewiet kunnen worden besteld, worden mogelijk een ware trend. Onlangs is het boek Biertapas verschenen. Dit is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschillende soort

Lees meer

Lunch via Giftfor2

Wednesday 10 August 14:00

Wilt u een vriend, kennis of familielid een leuk cadeau geven? Denk dan eens aan de Giftfor2 kaart.

Lees meer

Jacky Kuiper wint kookwedstrijd

Thursday 04 August 0:00

Jacky Kuiper uit IJhorst heeft woensdagmiddag de kookwedstrijd gewonnen die georganiseerd was door restaurant Kiewiet. De 35-jarige Kuiper bereikte eerder die dag de finale door haar opponent in een rechtstreeks kookduel te verslaan.

Lees meer

Proef de Franse sferen bij Kiewiet

Wednesday 03 August 0:00

Proef deze zomer de franse sferen. Bekijk het speciale menu hier.

Lees meer

Topkok Swartjes in de jury

Thursday 28 July 0:00

Arlette Swartjes zit woensdag 3 augustus in de jury van de beste amateurkok van Dedemsvaart.

Lees meer

Nog één amateurkok gezocht

Monday 25 July 14:00

Voor de wedstrijd `Kiewiet zoekt de beste amateurkok van Dedemsvaart', zijn we nog op zoek naar één deelnemer.

Lees meer

Kiewiet zoekt beste hobbykok

Monday 04 July 0:00

Kan jouw moeder zalig koken? Is jouw broer de beste kok van de familie of smult iedereen altijd van oma’s kookkunsten? Of vind je het zelf geweldig om lekker te koken en krijg jij altijd complimentjes als je iets op tafel zet? Tijden

Lees meer

Haringparty 30 juni

Thursday 23 June 0:00

Het grootste netwerkevenement van Dedemsvaart en omstreken wordt op donderdag 30 juni in restaurant Kiewiet gehouden. Deze jaarlijkse haringparty wordt georganiseerd in samenwerking met de regionale businessclubs. Het netwerkevenement is bedoe

Lees meer

Gashoudermenu

Thursday 09 June 0:00

Barry McGuire (ex-lid van de legendarische groep de Byrds) treedt op woensdag 15 juni op in de Gashouder in Dedemsvaart.
 
Restaurant Kiewiet serveert voorafgaand aan het concert een speciaal Gashoudermenu.

Lees meer

Ladies Night

Friday 03 June 0:00

Op zaterdag 28 mei werd een geweldige Ladies Night georganiseerd in Dedemsvaart. Tom Geuke van restaurant Kiewiet was bij dit evenement aanwezig met het unieke concept Raad de Smaak. Bezoeksters kregen drie heerlijke gerechtjes te proeven en m

Lees meer

Restaurant Kiewiet

Julianastraat 105
7701GK Dedemsvaart
telefoon 0523 612 614

info@restaurantkiewiet.nl